Forsiden Baggrund Mine tilbud Referencer Links Priser Kontakt | Databeskyttelsespolitik

Velkommen!

Du kan på min hjemmeside finde oplysninger om, hvad jeg tilbyder som selvstændig socialrådgiver, konsulent og underviser indenfor handicapområdet.

Ude til højre kan du læse om mine kurser og tilmelde dig → 

Mit firma er et enkeltmandsfirma, men jeg har et stort netværk og mange dygtige samarbejdspartnere. Nogle opgaver laver jeg alene. Andre opgaver løses bedst i samarbejde med andre.

Når jeg holder kurser for sagsbehandlere indenfor handicapområdet, arbejder jeg oftest alene, men indimellem deltager en eller flere samarbejdspartnere i afholdelse af konferencer og lignende f.eks. hvor der er behov for flere faglige vinkler.

Jeg har i mange år samarbejdet tæt med socialrådgiver Gitte Madsen, og yderligere har jeg en række gode sparrings- og samarbejdspartnere f.eks. cand.jur. Susanne Wiederquist, socialrådgiver Ea Lundsteen m.fl., ligesom cand.jur. Birgitte Guldbrandsen underviser på enkelte af mine kurser.
Se under Referencer / Links efter flere samarbejdspartnere.

Jeg har mange års erfaring fra kommuner, amt, brugerorganisationer m.v. i arbejdet med børn, unge og voksne med fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse.

Klik og find mig her og her


© 2019 Inge Louv

Kursusbeskrivelse og tilmelding Luk