Forsiden Baggrund Mine tilbud Referencer Links Priser Kontakt | Databeskyttelsespolitik

Jeg er uddannet socialrådgiver fra Den sociale Højskole i København i 1984. Udover diverse kurser har jeg i 2003 afsluttet efteruddannelsen ”Socialt arbejde med handicappede” fra Den sociale Højskole i Odense og København. I 2004-2005 tog jeg ”Voksenunderviseruddannelsen” på Frederiksberg Seminarium.
Siden grunduddannelsen har jeg primært arbejdet med børn og familier, og siden 1992 har fokus været på børn, unge og voksne med handicap og deres familier.
Jeg har mange års erfaring blandt andet som sagsbehandler, hjemme-hos´er og familiebehandler, ligesom jeg har været faglig leder i en kommunal handicapafdeling. Udover job i den kommunale forvaltning har jeg været ansat på en børne- og ungdomspsykiatrisk afdeling, Center for Små Handicapgrupper, i Landsforeningen LEV og i Gigtforeningen.
Jeg har undervisningserfaring fra kommuner, uddannelsessteder, brugerorganisationer og forældre- og pårørendegrupper.

Siden midt i 2005 har jeg været selvstændig socialrådgiver og handicapkonsulent med opgaver i kommuner, private tilbud for mennesker med handicap, handicaporganisationer m.v. Min seneste ansættelse, før jeg blev selvstændig, var som faglig leder på børne- og voksenhandicap i en kommune.

Yderligere information

Tillids- og bestyrelsesposter

  • Medlem af bestyrelsen i Carpe Diem, et aflastningstilbud for børn og unge med autisme
  • Medlem af bestyrelsen i Center for Autisme, der er VISO-leverandør og har tilbud om rådgivning, undersøgelse og kurser samt STU og netværk indenfor autismeområdet
  • Formand for “Vejlaug for Søndervigvej 99-109, 2720 Vanløse”

Netværk

KONTAKTOPLYSNINGER

socialrådgiver
mobil:
e-mail
cvr.nr.
adresse

Inge Louv
21 41 13 65
mail@ingelouv.dk
29 09 23 89
Søndervigvej 103, 2720 Vanløse

 

 

 

 

 

 


© 2019 Inge Louv

Kursusbeskrivelse og tilmelding Luk