§§ 32 - 32a

om særlige dagtilbud og hjemmetræning efterår 2019


www.ingelouv.dk


Grib chancen for sammen med dine kollegaer at få hånd om det vanskelige område! På kurset får I viden og indsigt til at tackle de bøvlede sager, og også de nye regler fra 1.januar 2018 om varsling og klagebehandling for § 32 og § 42 behandles. Der er derfor rig mulighed for at komme tilbage til hverdagen med ny inspiration og gåpåmod!

Hvor, hvornår og hvor meget 
Mandag d. 28.oktober og tirsdag d. 29.oktober 2019 på Scandic Odense Hvidkærvej 25, 5250 Odense
Begge dage med undervisning fra kl. 9.00 - 16.00. Morgenbuffet fra 8.30.

Indhold og udbytte
I løbet af de 2 kursusdage kommer vi bredt omkring paragrafferne og de udfordringer, vi møder i arbejdet. Vi stiller skarpt på både faserne i sagsforløbet, tilrettelæggelse af sagsbehandlingen, lovgrundlaget for § 32 og sagsbehandling om hjemmetræning efter § 32a, og vi kommer ind på emner som:

Ankestyrelsens praksis vil løbende blive inddraget i undervisningen.

Målgruppe
Kurset er for alle medarbejdere, der indgår i vurderingen af, om et barn opfylder betingelserne for særligt dagtilbud efter § 32 eller gruppeordning samt sagsbehandlere, der skal tage stilling til hjemmetræning efter servicelovens § 32a.
Er du ansat i dagtilbudsafdelingen, PPR, handicapgruppen, er du lægekonsulent eller sundhedsplejerske, har du her muligheden for at tage med din sagsbehandler på kursus og efterfølgende samarbejde om at få den nye viden indarbejdet på arbejdspladsen.

Underviser: Socialrådgiver og handicapkonsulent Inge Louv. Undervisningen vil veksle mellem oplæg, debat og spørgsmål fra deltagerne. 

Pris
Deltagergebyr 4.150 kr. + moms
Læs om priser, rabatter og praktiske informationer her

Tilmeld dig på www.ingelouv.dk 
Tilmelding er muligt helt ind til kursusstart – tilmeldingen er dog bindene fra en måned før kurset