§ 96 - et nørdekursus for erfarne NYHED forår 2020


www.ingelouv.dk


NYHED
Mange kommuner er ved at få godt fat om servicelovens § 96 om borgerstyret personlig assistance, og der har længe været efterspurgt et nørdekursus i BPA.

Det kommer nu...
Hvis du vil pudse dine færdigheder af i et forum med andre nørder, der elsker at rode med de særlige spidsfindigheder, BPA kan byde på, så er du på rette vej.

Hvor, hvornår og hvor meget
tirsdag d.16.juni 2020 på Scandic Odense, Hvidkærvej 25, 5250 Odense
Undervisning fra kl. 9.00 - 16.00. Morgenbuffet fra kl.8.30.

Indhold og udbytte
Vi springer de basale regler over for dem kender vi, og styrer direkte mod de særlige udfordringer, som det er svært at finde plads til at drøfte i den travle hverdag, og som der ikke er tid til at komme ordentligt i bund med på de almene kurser i servicelovens §§ 95 og 96.

Vi kommer omkring emner som

ligesom vi vil runde de store udfordringer med at vurdere, om borger er eller kan blive i stand til at varetage arbejdslederrollen og drøfte, hvordan vi kan afklare dette og evt. opkvalificere borgeren.

Kom frisk og tag en håndfuld spørgsmål med, som du er stødt på i din dagligdag – så kæmper vi os sammen igennem opgaverne.

Målgruppe
Temadagen henvender sig til erfarne sagsbehandlere og visitatorer, der i deres arbejde skal rådgive, træffe afgørelse eller foretage udbetaling efter servicelovens § 96.

Underviser
Socialrådgiver og handicapkonsulent Inge Louv. 
Undervisningen vil veksle mellem oplæg, debat og spørgsmål fra deltagerne. 

Pris
Deltagergebyr 2.395 kr. + moms 
Læs om priser, rabatter og praktiske informationer her

Tilmeld jer på www.ingelouv.dk
Tilmelding er muligt helt ind til kursusstart – tilmeldingen er dog bindene fra en måned før kurset